actueel

Orbit AVL Seminars
Automatic Vehicle Location of AVL staat dezer dage...

Kadaster kiest Orbit Strabo
Het belgische Kadaster heeft voor Orbit Strabo gek...

PZ Dendermonde kiest voor Orbit Schetsen
De lokale politie PZ Dendermonde start vanaf 2011 ...

PZ Denderleeuw-Haaltert kiest voor Orbit
De lokale politie Haaltert-Denderleeuw heeft gekoz...

PZ Wetteren - Laarne - Wichelen kiest voor Orbit
De lokale politie Wetteren-Laarne-Wichelen heeft g...

INNAME OPENBARE WEG

GRATIS OPLEIDING
Vanaf januari 2010 worden gratis opleidingen georganiseerd voor het gebruik van Inname Openbare weg.  Raadpleeg de opleidingkalender.

VERNIEUWD
De webtoepassing Inname Openbare Weg is volledig vernieuwd.  Bekijk ze op www.iow.be !

 

Politiezone Vilvoorde-Machelen

Politie start met EDL

Na een studieproject van 2 jaar heeft de politie van Vilvoorde-Machelen EDL in gebruik genomen voor Criminaliteitsmonitoring. Deze toepassing is beleidsondersteunend en geeft dagelijks inzicht in de gebeurtenissen in de zone, zowel op operationeel vlak als op het gebied van de geregistreerde criminaliteit.

ISLP

De gegevens uit ISLP wordet dagelijks geraadpleegd en in een afzonderlijk bestand bewaard teneinde de werking van ISLP niet te verstoren. Met behulp van queries kunnen zeer specifieke fenomenen uit ISLP ge-extraheerd worden en voor analyse in EDL beschikbaar gemaakt.

Eenvoud

De eenvoudige manier van ewrken laat toe om met 1 druk op de knop resultaten inzichtelijk te maken die tot op heden moeilijk zichtbaar werden in lijsten en verslagen. Vele personen binnen het korps hebben hiermee een sterk hulpmiddel.

Communicatie via annotaties

De eenvoudige annotaties van EDL laat iedere medewerker toe aanmerkingen op te tekenen voor feestelijkheden, wegenwerken, sportwedstrijd of andere tijdelijke gebeurtenis. Annotaties worden makkelijk met Brandweerkorps en Gemeente uitgewisseld voor vlotte communicatie en feedback.

Sterke Integraties

EDL werkt niet enkel op basis van ISLP, maar koppelt ook terug naar ISLP op basis van een opgezocht fenomeen in EDL. Ook het doorkoppelen naar het PV-archiveringssysteem Arco Docroom is geintegreerd.
generated in 26 ms